LaLiga

Udskældte Hazard topper statistik på tværs af de bedste ligaer

Eden Hazards eventyr i Real Madrid har været skuffende for alle involverede parter. På trods af han har været under hård kritik siden sin ankomst, topper han en positiv statistik på tværs af de fem største ligaer i Europa.

På trods af at være udskældt, har Eden Hazard formået at være den spiller, der har skabt flest chancer per 90. minut på tværs af de europæiske ligaer.
Eden Hazard har været den bedste spiller til at skabe chancer per kamp i løbet af sæsonen. Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Forventningerne til Eden Hazard var tårnhøje, da belgieren erstattede Chelsea med Real Madrid i 2019.

Den tekniske kantspiller satte et fortryllende præg på Premier League, men med skiftet til den spanske storklub, fulgte en række af skader og tvivlsomme præstationer.

Gareth Bales tilbageslag mod medie: Ved hvem de rigtige parasitter er

Intet mindre end 16 forskellige skader har holdt Hazard på bænken for giganterne, men i den indeværende sæson er det blevet til 17 LaLiga-optrædener for teknikeren. Selvom Hazard endnu har til gode, at komme på scoringstavlen, har han vist sig som den bedste til noget andet.

Han er nemlig den spiller, der på tværs af de fem største europæiske ligaer, har skabt flest chancer per kamp i løbet af sæsonen. 3.4 skabte chancer per 90. minut er det blevet til, og det sætter ham i spidsen af feltet. Det oplyser sportsanalysevirksomheden Opta.

Eden Hazard skal under kniven

Eden Hazard har siddet på bænken de sidste fire Real Madrid-kampe, men der kan være lang vej til spilletid, da belgieren skal opereres i læggen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P