LaLiga

Barca-boss afslører: Mindst fire tilgange til sommer

FC Barcelonas præsident har i et interview fortalt, at klubben til sommer vil hente minimum fire nye spillere til at styrke holdet.

Joan Laporta
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Det tegner til at blive en travl sommer i FC Barcelona, hvor klubben rygtemæssigt i den seneste tid er blevet sat i forbindelse med adskillige navne.

Nu tager klubpræsident, Joan Laporta, dog bladet fra munden og afslører, at klubben minimum vil hente fire spillere til i sommerens transfervindue for at styrke angrebet, midtbanen og forsvaret.

Det beretter Fabrizio Romano.

Her bliver en en handel af den norske angrebssensation, Erling Haaland, dog også skudt ned. Økonomisk kan klubben nemlig ikke være med, afslører Laporta endvidere.

– Haaland? Jeg har sagt det før. Der er handler, vi ikke kan lave, da det vil ramme klubben økonomisk indtil 2023. Dem der vil med, og det er mange, skal overholde vores lønpolitik, lyder det således fra klubpræsidenten ifølge Romano.

Medie: Barca går efter City-stjerne

Her beretter transferjournalisten nok engang, at AC Milans Franck Kessié allerede har underskrevet en aftale, mens Andreas Christensen har en mundtlig aftale med FC Barcelona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P