LaLiga

Medie: Han er færdig i Barcelona til sommer

Til trods for spilletid i 11 af 11 kampe for FC Barcelona, så ser fremtidsudsigterne ikke lyse ud i den catalanske klub for lejesvenden Adama Traoré.

Adama Traoré FC Barcelona
Foto: Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han blev hentet til FC Barcelona for under to måneder siden, men alligevel lakker opholdet nu mod en ende.

Adama Traoré skiftede sidst i januar Birmingham og Wolverhampton ud med Barcelona og storklubben af nogenlunde samme navn, men kontrakten i det spanske er kun et på lejebasis, og efter planen returnerer han til England 1. juli.

FC Barcelona har dog sikret sig en købsoption på Traoré, men den kommer de ifølge spanske Mundo Deportivo ikke til at benytte sig af.

Det spanske medie mener nemlig at vide, at Wolves ikke kommer til at udnytte den købsoption de har på portugisiske Francisco Trincão, der i sommer blev lejet den modsatte vej, og den manglende transferindtjening for Trincão i ’Barca’ kommer altså til at sætte en stopper for Traorés permanente skifte til sin barndomsklub.

Traoré menes at ville koste FC Barcelona 30 millioner euro, hvis de skal købe ham fri, og det er altså en del af den betaling, som spanierne havde håbet, de ville få ind ved et salg af Trincão.

Barca-talent har afvist Guardiola og Manchester City

Traoré startede stærkt i sin anden periode i FC Barcelona, hvor han både i sine fem første kampe for klubben stod for fire assist. Efterfølgende er hans vigtighed for klubben faldet en smule i takt med, at konkurrenten til pladsen, Ousmane Dembélè, har ramt en periode med særdeles fin form.

Senest fik Traoré kun de sidste ti minutter i 0-4-sejren over de evige rivaler fra Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P