LaLiga

Eden Hazard skal under kniven

Real Madrid-spilleren Eden Hazard kommer næppe i aktion for Real Madrid lige foreløbigt. Den 31-årige belgier skal opereres i sit højre ben.

På trods af at være udskældt, har Eden Hazard formået at være den spiller, der har skabt flest chancer per 90. minut på tværs af de europæiske ligaer.
Eden Hazard har været den bedste spiller til at skabe chancer per kamp i løbet af sæsonen. Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

De sidste fire LaLiga-kampe har han set fra bænken, og nu tyder noget på, at Eden Hazard også i de kommende kampe må nøjes med at se på sine holdkammerater.

Den 31-årige belgier skal nemlig opereres.

– Vores spiller Eden Hazard skal gennemgå en operation i de næste par dage for at fjerne en osteosyntetisk plade på sit højre lægben, skriver Real Madrid således på sin hjemmeside.

Der er altså tale om en metalskinne, som har været påsat belgierens lægben. Den fik han indsat, da han februar 2020 fik et brud på netop lægbennet.

Real Madrid skriver ikke noget om, hvornår de forventer at have Hazard tilbage.

Real Madrid-spiller om Hazards skuffende ophold i klubben: Du må spørge ham

I denne sæson er det blot blevet til 17 kampe for Hazard i LaLiga, og i de 17 kampe har han i gennemsnit spillet lidt under en halvleg. Han har endnu sin første scoring til gode i denne sæsons LaLiga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P