Premier League

Liverpool-legende: Salah bliver – hvad er mulighederne ellers?

Liverpool-legenden, Michael Owen, er overbevist om, at Mohamed Salah forlænger med klubben, da der ikke er andre bedre steder at tage hen.

Mohamed Salah Liverpool Michael Owen
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.

Der er ingen tvivl om, at Mohamed Salah er blandt verdens bedste fodboldspillere. Alligevel kan Liverpool dog risikere, at miste deres stjernespiller.

Premier League-klubben og deres egyptiske topscorer er nemlig i kontraktforhandlinger om en forlængelse af den kontrakt, som udløber i sommeren 2023.

Økonomien spiller dog en stor rolle i forhandlingerne, hvor Salah angiveligt kræver mere, end Liverpool er villige til at give, hvilket klubbens manager, Jürgen Klopp, også satte nogle ord på forleden.

Klopp om Salah-kontraktforhandlinger: Det er op til ham

Nu kommer en af Liverpools legender på banen og blander sig i spekulationerne omkring Salah og en kontraktforlængelse. Michael Owen er nemlig ikke i tvivl om, hvad egypteren beslutter i sidste ende.

– Jeg vil blive meget overrasket, hvis Mo Salah ikke skriver under med Liverpool. Hvad er mulighederne ellers i øjeblikket?

– Du kan enten kun skifte til Manchester City eller et skridt nedad, fordi der er ikke nogen, der er lige så gode som de to (Liverpool og Manchester City, red.). i verden lige nu.

– Lad os give dem alle noget tid, fordi ting sker ikke bare fra den ene dag til den anden, siger Michael Owen til BBC Sport.

Den tidligere Liverpool-spiller nåede i sin tid i Merseyside-klubben at spille 297 kampe, hvori han scorede 158 mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P