3F Superligaen

Islandsk FCK-talent: Elsker at hjælpe mine holdkammerater

FCK's Ísak Jóhannesson giver i et interview med goal.com indsigt i, hvilken type spiller han er, og hvorfor Kevin De Bruyne er hans favoritspiller.

Ísak Johannesson F.C. København FCK Superligaen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Fornyligt kunne fodboldmediet GOAL afsløre, hvilke 50 spillere de mener, er de største talenter, som er født efter 2003.

Blandt de udvalgte navne kunne man finde hele tre spillere fra den danske Superliga. En af de spillere er F.C. Københavns islandske talent, Ísak Jóhannesson, der er blot 19 år gammel.

To FCK-spillere bliver hjemme fra landsholdssamling

I forbindelse med nomineringen interviewede GOAL superligaspilleren, hvor han blandt andet kom ind på, hvem der er hans favoritspiller, og hvad der er hans styrker på en fodboldbane.

– Jeg kan spille på mange positioner. Jeg synes, at jeg læser spillet godt, og jeg ved, hvad jeg skal gøre på banen.

– Jeg kan løbe en masse, og jeg har et godt overblik og en god teknik på banen. Jeg kan både score og assistere. Jeg er dog mere til at lave assists end at score, og jeg elsker at hjælpe mine holdkammerater.

– Min yndlingsspiller er Kevin De Bruyne. Jeg elsker, hvor afgørende han er, men han gør det, mens han løber meget og hjælper holdet, fortæller FCK’s islandske talent til GOAL.

FCK-keeper revser AGF-spiller efter usympatisk adfærd: Typisk ham!

Ísak Jóhannesson skiftede sidste sommer til F.C. København for knap 34 millioner kroner fra svenske IFK Norrköping. Her er det siden blevet til 19 kampe for hovedstadsklubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P