3F Superligaen

Ex-FCK’er kan sagtens se sig selv vende hjem: Jeg elsker København

Rasmus Højlund skiftede i vinterens transfervindue F.C. København ud med Sturm Graz, hvor den unge angriber har fået stor succes. Han udelukker dog ikke en retur til København.

FCK møder AaB i en topkamp søndag aften
Foto: Ritzau/Scanpix.

Rasmus Højlund har efter vinterens skifte til Sturm Graz fundet sig til rette i det østrigske.

Højlund er gået direkte ind i startopstillingen, hvor han indtil videre har fået seks kampe som klubbens spydspids. Her er det blevet til fire mål og én assist i den bedste østrigske række.

Glæden i det østrigske står direkte i modsætning til den følelse, som den 19-årige angriber havde omkring sit skifte væk fra F.C. København.

FCK-keeper revser AGF-spiller efter usympatisk adfærd: Typisk ham!

– Jeg var selvfølgelig trist, men det skyldtes ikke kun F.C. København. Jeg skulle sige farvel til min kæreste, mine venner og min familie, siger Rasmus Højlund og fortsætter.

– Jeg skulle til at vænne mig til livet i et andet land, men jeg er glad for skridtet, selvom jeg gerne ville have haft gennembruddet, som Andreas Cornelius og Jonas Wind eksempelvis fik. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker København, fortæller Højlund til Tipsbladet.

De varme følelser for den danske hovedstad gør også, at den farlige angriber ser det som en mulighed at vende tilbage til Østerbro på et tidspunkt.

– Jeg kunne sagtens se mig selv vende tilbage. Nu må vi se. Men som tingene ser ud lige nu, så hedder det nok ikke FC København næste gang. Jeg var glad for tiden i København, og jeg følger stadig med. Så måske er det på gensyn, fortæller Højlund.

To FCK-spillere bliver hjemme fra landsholdssamling

Den flyvende start i Østrig har igen sikret Højlund den vante plads på U19-landsholdet. Her står der EM-kvalifikation på programmet henover weekenden.

Lørdag venter Østrig, mens Danmark skal prøve kræfter mod Spanien tirsdag aften.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P