Dansk Fodbold

Maxsø udtaget til landsholdet

Brøndbys kaptajn, Andreas Maxsø, er blevet efterudtaget til det danske landshold.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand har indkaldt Brøndbys anfører Andreas Maxsø til landsholdstjeneste. Det oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Efterudtagelsen af Brøndby-kaptajnen sker sandsynligvis på baggrund af, at Andreas Christensen udgik med en skade i Chelseas Champions League-kamp mod Lille onsdag.

Andreas Maxsø kan dermed komme på banen for det danske landshold, når de spiller ude mod Holland lørdag den 26. marts og hjemme mod Serbien tirsdag den 29. marts i to træningskampe.

Hvis Andreas Maxsø kommer på banen for Danmark fordobler han sit antal af optrædener på det danske A-landshold. Han er således blot noteret for en enkelt A-landskamp i rødt og hvidt, da han var på banen i en venskabskamp mod Sverige tilbage i november 2020. Her vandt Danmark med 2-0.

Millioner på spil: Brøndby og FCM kæmper om tv-penge søndag

Kasper Hjulmand udtalte i forbindelse med udtagelsen af landsholdstruppen forleden, at både Erik Sviatchenko og Andreas Maxsø pressede på til en plads på landsholdet. Her har den danske landstræner altså i første omgang valgt at give Andreas Maxsø chancen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P