Premier League

Klopp om uheldig Liverpool-spiller: FA Cup-kamp en mulighed for at vise sig frem

Liverpool møder søndag Championship-mandskabet Middlesbrough i FA Cuppen, hvilket Jürgen Klopp ser som en god mulighed for Joe Gomez til at vise sig frem.

Jürgen Klopp erkender, at Liverpools 24-årige forsvarsspiller, Joe Gomez, ikke har fået mange chancer i denne sæson.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Liverpool har haft en stærk defensiv i de seneste ti kampe, hvor de kun har lukket tre mål ind. Her har især Joel Matip og Virgil van Dijk spillet store roller i det solide forsvar.

En spiller, der dog har måtte se langt efter spilletid, er engelske Joe Gomez. Den 24-årige forsvarsspiller kun spillet 14 kampe for Merseyside-klubben i denne sæson, og fem af de opgør har været i enten FA Cuppen eller Carabao Cuppen.

Søndag skal Liverpool endnu engang spille pokalfodbold, når de skal spille imod Nottingham Forest fra den engelske Championship i FA Cuppens kvartfinaler.

Klopp om Salah-kontraktforhandlinger: Det er op til ham

Det er en kamp, som klubbens manager, Jürgen Klopp, mener, er en god mulighed for Gomez til at vise sig frem.

– Joe er fantastisk – en fantastisk midtstopper og en endnu bedre dreng. Han er god, men selvfølgelig er det her ikke den situation, som han havde håbet på.

– Han er en topklasse spiller, og han er på ingen måder dårligere end de andre tre, som spiller. De andre tre har bare kamprytme, hvilket er derfor, de spiller oftere.

– Det er lidt et problem, som vi har, men en klub med vores mål og ambitioner, så er det noget, som kan ske. Det vil ikke ske for evigt, men indtil videre er det sådan, det er gået.

– Den næste kamp ville derfor være en god mulighed til at vise sig frem, siger Jürgen Klopp på et pressemøde fredag ifølge Liverpools hjemmeside.

Kampen mellem Liverpool og Nottingham Forest bliver spillet søndag klokken 19:00 og kan ses på TV3+, Viaplay og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P