Frendrup og Genoa fik første sejr siden september

Morten Frendrup startede inde for anden kamp i træk, da Genoa på hjemmebane mødte Torino i Serie A.

Morten Frendrup og Genoa sikrede deres første sejr i Serie A siden den 12. september 2021.

Fredag aften skulle Genoa hjemme på Stadio Luigi Ferraris møde Torino i den italienske Serie A. Her var den tidligere Brøndby IF-spiller endnu engang at finde i startopstillingen for hjemmebaneholdet, da den nedrykningstruede klub fik tre point for første gang siden september sidste år.

Genoa skulle få en rigtig god start på kampen, da Morten Frendrup i en god forsvarsaktion erobrede bolden og drev den frem i banen. Det skulle efterfølgende ende i en scoring til hjemmeholdet, da Manolo Portanova scorede til 1-0 efter 14 minutter.

Ambitiøs Randers-profil drømmer om Serie A

Ti minutter senere skulle Genoa dog blive ramt af noget modgang, da norske Leo Ostigard modtog sit andet gule kort inden for kampen første 24 minutter, hvilket betød, at han måtte en tur tidligt i bad.

Frendrup og Genoa formåede med ti mand at holde stand og vinde med 1-0 over Torino. Det er dermed første gang siden den 12. september, at Genoa vinder en kamp i Serie A.