Premier League

Laudrup om Salah-forlængelse: Kan blive for dyrt for Liverpool

Mohamed Salah og Liverpool er endnu ikke blevet enige om en forlængelse af den kontrakt, der lige nu står til at udløbe efter næste sæson. Selvom det Salah er vigtigt for Liverpool, så kan en forlængelse blive for dyr på den lange bane, mener Michael Laudrup.

Mohamed Salah Liverpool kontraktforlængelse løn Michael Laudrup
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah har scoret 153 mål i 239 kampe for Liverpool, og han var en af hovedarkitekterne bag Liverpools første mesterskab i 30 år tilbage i 2020.

Den egyptiske troldmands vigtighed for Liverpool er vanskelig at overvurdere, og derfor kan det også undre, at Liverpool ikke for længst har forlænget angriberens kontrakt.

Det lader dog ikke til, at de to parter kan blive enige, for mens Salah kræver en markant lønstigning, så har Liverpool et lønloft, som de indtil nu ikke har været villige til at bryde, og det gør de klogt i, hvis man spørger Michael Laudrup.

– Det er en balancegang, og det ved bestyrelsen selvfølgelig bedre end os andre, hvis du siger ja her, og går ud over den grænse, så danner det præcedens, og det kan blive for dyrt for dem på den lange bane, siger Michael Laudrup til TV3 Sport.

Spørger man den tidligere danske landsholdsspiller, så tyder noget da også på, at Liverpool har sikret sig mod at miste enten Mohamed Salah eller en af hans to angrebskollegaer Roberto Firmino og Sadio Mané.

Salah om kontraktforlængelse: Jeg beder ikke om vanvittige ting

– Fra at have de tre oppe foran, så har man fået to ekstra, det er jo også fordi, at man godt ved, at det kan være Salah, det kan være Firmino, det kan være Mané – én eller to af dem (skifter væk, red.), og så har man allerede afløserne klar, lyder det fra Michael Laudrup med henvisning til Diogo Jota og nyindkøbte Luis Díaz.

Mens Mohamed Salah selvsagt er en vigtig spiller for Liverpool, så er der ingen garanti for, at han vil passe lige så godt ind, hvis han skifter væk fra klubben.  Skulle det ende med en skilsmisse mellem Liverpool og Mohamed Salah, så har den danske legende vanskeligt ved at forestille sig den kommende destination.

Klopp om Salah-kontraktforhandlinger: Det er op til ham

– I Princippet kan han jo tage til alle klubber i hele verden, alle vil jo have ham, men han vil ikke alle steder hen. Det er jo fem-seks-syv klubber, han kan komme til, og jeg kan ikke lige umiddelbart komme i tanke om, hvor han kan komme hen og passe lige så godt ind, så det er ikke så nemt, lyder det fra Michael Laudrup.

Ifølge flere medier tjener Mohamed Salah lige nu cirka 1,8 millioner danske kroner om ugen, men han skulle angiveligt kræve en fordobling af den løn. Liverpools lønloft menes at ligge på lidt over 2 millioner danske kroner om ugen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P