Champions League

Medie: UEFA giver grønt lys for Chelsea trods sanktioner

Champions League-kampen mellem Lille og Chelsea bliver ifølge UEFA spillet i aften til trods for rygter om, at den kunne blive aflyst på grund af sanktioner mod klubbens ejer.

Sanktionerne mod Roman Abramovich kommer ikke til at ramme Chelsea Champions League-kamp mod Lille onsdag.
Sanktionerne mod Roman Abramovich kommer ikke til at ramme Chelsea Champions League-kamp mod Lille onsdag. Foto: Andrew Winning/Reuters/Ritzau Scanpix

På grund af sanktioner mod Chelsea russiske ejer, Roman Abramovich, blev klubbens Champions League-kamp i aften mod franske Lille meldt i fare for at blive aflyst. Men nu bekræfter UEFA, at kampen vil blive spillet som planlagt. Det skriver franske RMC.

UEFA har bekræftet overfor mediet, at kampen finder sted i Frankrig onsdag aften. Til trods for sanktioner mod Chelseas russiske ejer, Roman Abramovich, ovenpå Ruslands invasion af Ukraine, kommer disse ikke til at ramme London-klubben til kampen.

Det skyldes, at Chelseas særlige licens for at fortsætte med at spille trods sanktionerne mod Roman Abramovich også gælder Champions League-kampen. Sanktionerne er sat i værk for at begrænse pengestrømmen i klubben i EU. Men da Lille-kampen allerede er budgetteret, er den ikke i fare for en aflysning, skriver RMC.

Medie: Chelseas CL-kamp i fare for aflysning

Du kan læse mere om sagen i artiklen herover. Champions League-kampen mellem Lille og Chelsea spilles dermed som planlagt i aften på Stade Pierre-Mauroy klokken 21 og kan ses på TV3 MAX og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P