LaLiga

Medie: Arsenal har taget kontakt til falleret Real Madrid-stjerne

Arsenal er i dialog med Eden Hazard, om et muligt skifte, der sender stjerne retur til Premier League.

Premier League-klubbernes interesse for Eden Hazard er levende, men Arsenal har som de eneste taget kontakt til verdensstjernen.
Arsenal øjner Hazard som en forstærkning til sommer. Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Siden sit skifte til Real Madrid i 2019 har Eden Hazards fodboldliv set surt ud.

15 skader har gjort ham ukampdygtig i 61 kampe for den spanske storklub, hvor belgieren endnu ikke har fundet sit gamle niveau fra Chelsea frem.

Busquets’ begejstring over ærkerival: Blandt de bedste – hvis ikke den bedste

Arsenal tror dog angiveligt på, at de kan være klubben, der får verdensstjernes form tilbage på sporet. Det skriver mediet Footmercato.

Ifølge deres oplysninger har Arsenal allerede taget kontakt til Hazard i håbet om, at hente ham tilbage til Premier League. Klubben fra Nordlondon står angiveligt ikke alene med interesse i den formdykkende spiller.

Medie melder om snarlig afgørelse: Kun to klubber i spil for Haaland

Newcastle, der om nogen har fået penge lommen, følger Hazard tæt og kan derfor blive kandidater til at sikre sig belgierens underskrift. Hans tidligere arbejdsgiver Chelsea meldes også interesserede, men for nu er det kun lokalrivalerne fra Arsenal, der har fået en dialog igang.

Den 31-årige kantspiller ønsker selv at blive i Madrid og kæmpe for sin plads på holdkortet, men klubben afviser ikke et muligt skifte.

Eden Hazard har spillet 65 kampe for Real Madrid, hvori han har lavet seks mål og ti assists. Til sammenligning lavede den belgiske landsholdsspiller 110 mål og 92 assists i 352 kampe for Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P