Champions League

Medie: Chelseas CL-kamp i fare for aflysning

Chelseas kommende kamp i Champions League mod franske Lille er i fare for at blive aflyst som følge af nye EU-sanktioner mod Chelseas russiske ejer Roman Abramovich.

Chelsea Lille Champions League aflysning EU
Foto: Michael Steele/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea skal onsdag forsøge at spille sig videre i Champions League, hvor de kom fra første opgør mod franske Lille med en 2-0-sejr.

Den kamp blev spillet to dage inden, at Rusland gik militært ind i Ukraine. Efterfølgende er Rusland og herigennem Chelsea-ejer Roman Abramovich som bekendt blev ramt af sanktioner fra flere sider, blandt andet fra britisk side hvor klubben kun på grund af en særlig dispensation får lov at spille videre.

Nu er melder franske L’Équipe om yderligere komplikationer for den russisk-ejede Premier League-kub. Den franske avis melder nemlig, at Abramovich nu også er blevet ramt af sanktioner fra EU, og de sanktioner kan gøre det umuligt for Chelsea at spille mod Lille.

Ifølge den franske avis skal Chelsea have en dispensation fra EU, der tilsvarer den, de har fået i Storbritannien.

Risikoen for aflysning kommer, da Chelsea – og herigennem ejer Abramovich – står til at tjene penge på kampen. Lige nu tillader EU ikke, at visse højstående russiske personer – herunder Abramovich – tjener penge i et EU-land.

Sanktionsramte Tuchel før CL-opgør: Jeg kører gerne en minibus til Frankrig

UEFA skulle efter sigende være sikre på, at onsdagens kamp får lov at blive spillet som planlagt.

Chelsea er regerende vindere af Europas fornemste fodboldturnering Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P