Champions League

Laudrup om Cristiano: Champions League er hans turnering

Cristiano Ronaldo og Manchester United møder torsdag aften Atlético Madrid i returopgøret i Champions Leagues ottendedelsfinale, og Michael Laudrup er ikke i tvivl om, at Cristiano Ronaldo vil videre i den fineste af de europæiske klubturneringer.

Michael Laudrup Cristiano Ronaldo Champions League
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo overhalede i sidste måned sin tidligere holdkammerat Iker Casillas som den spiller, der har spillet flest kampe i Champions League nogensinde.

Undervejs er det i de 182 Champions League-kampe blevet til i alt 140 mål, og spørger man Michael Laudrup, så vil den portugisiske megastjerne tirsdag aften mod Atlético Madrid gøre alt for at bygge videre på den statistik.

– Jeg forventer, at han hele tiden vil være omkring målet, for det er det, han lever for, det er at score mål. Det har vi set år ud og år ind. Om han så kan gøre det i den her kamp mod Atlético Madrid, det er jo så et andet spørgsmål. Men han er jo ærgerrig, det er jo hans turnering det her, han har vundet den fem gang og han vil længere i den her turnering, siger Michael Laudrup til TV3 Sport.

Manchester United og Cristiano Ronaldo har et 1-1-resultat med fra første kamp i Spanien. Manchester United har selvsagt nydt godt at de seks mål i seks kampe fra den 37-årige portugiser i dette års Champions League, men Laudrup tvivler på, at englænderne overhovedet skulle spille aftenens kamp, hvis ikke det havde været for Ronaldo.

– Hvis han ikke havde været her i den her sæson, ville de så have ligget dårligere eller bedre i ligaen, og ville de have spille den her kamp i aften? – Hvad angår Champions League, så tror jeg ikke, de ville have spillet den her kamp i aften, hvis ikke han havde været med, lyder det således fra Laudrup.

Ronaldo mest scorende spiller – Nogensinde: Se listen over legende-målscorerne gennem tiden

Cristiano Ronaldo har både rekorden for flest optrædener og flest mål i Champions League. Hans evige konkurrent, Lionel Messi, har spillet 156 kampe og scoret 125 mål, og han er umiddelbart den eneste spiller, der indenfor de kommende fem år har en realistisk mulighed for at overhale Ronaldo.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P