3F Superligaen

Kamil Grabara hylder Jess Thorup – minder mig om denne træner

F.C. Københavns cheftræner Jess Thorup er meget involveret i hverdagen og træningen, siger holdets målmand Kami Grabara.

Kamil Grabara ser Jess Thorup som en meget aktiv træner i hverdagen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det går rigtig godt i F.C. København igen, og Superligaens førerhold leverede også søndag aften et flot resultat, da de tog fra Herning og FC Midjylland med en sen 0-1-sejr.

Siden starten af sæsonen er der blevet skiftet godt og grundigt ud i spillertruppen, og siden Jess Thorup tiltrådte, er der også blevet ændret på en del parametre.

Netop Jess Thorup får nu rosende ord med på vejen af målmand Kamil Grabara, der samtidig forudser en spændende afslutning på Superligaen.

– I England havde jeg mere managers end trænere. De var ikke så involveret i dagens træningspas. De planlagde mere i stedet for at stå for træningen. Her er det komplet omvendt. Thorup er ikke den slags træner, der bare kommer ind i omklædningen og siger et par ord og venter på en reaktion. Jess vil vise os det hele på træningsbanen og vil være tæt på holdet. Jeg sammenligner ham med den polske landstræner Czesław Michniewicz, siger Kamil Grabara i interview med campo.dk.

F.C. København er lige nu Superligaens førerhold, og mesterskabets betydning for klubben, kender alle ifølge Grabara. Derfor bliver det også en ekstra hård mesterskabskamp i denne sæson, forklarer han.

– Alle i FCK venter på mesterskabet efter et par dårlige sæsoner. Vi er i toppen af tabellen, men det bliver en kamp til sidste runde for at vinde mesterskabet. Det hele kommer til at blive afgjort med to eller tre point ligesom sidste år, siger Grabara og beskriver truppens tilførelser i samme ombæring.

86 FCK-fans anholdt efter PSV-kamp

– Vi har skiftet tre angribere ud, og tre nye er kommet. Og i tre kampe i foråret har vi vundet, så det viser, at vi er på rette vej. Vi tabte mange point i de døende minutter af kampene i starten af sæsonen, men nu er vi gode til at score flere mål, som lukker kampene, siger Grabara.

FCK skal torsdag møde PSV i returopgøret i Conference League. Første kamp endte 4-4.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P