3F Superligaen

Få TV-overblikket over sidste runde i grundspillet her

Søndag spilles sidste runde af grundspillet i Superligaen. Her spilles alle kampe af samme grund på samme tid. Se her, hvordan tv-kanalerne har valgt at sende på den travle fodbolddag.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Klokken 14:30 bliver der gang i den i Superligaen, når alle hold skal i aktion på samme tid.

Her fløjtes der nemlig op til kamp på seks forskellige stadioner, da det er den sidste spillerunde, inden ligaen deles op i et mesterskabs- og nedrykningsspil.

Det er allerede blevet afgjort, hvilke seks hold, der resten af foråret skal spille om mesterskabet, og hvilke seks hold, der skal spille om at undgå nedrykning, men det betyder bestemt ikke, at kampene er uden betydning – tværtimod.

Sidste runde i grundspillet giver klubberne en mulighed for at komme ind i den afgørende Superligaperiode med formkurven i opadgående retning.

Med seks samtidige kampe kan alle kampe dog ikke tv-transmiteres live, og to kampe kan derfor kun følges på streamingtjenesten Viaplay. Herunder kan du få overblikket over, hvordan kampene sendes:

TV3 SPORT: AaB mod Brøndby IF
6’eren: F.C. København mod FC Nordsjælland
TV3 MAX: Silkeborg IF mod FC Midtjylland
Canal 9: Vejle Boldklub mod OB
Viaplay: AGF mod Viborg FF
Viaplay: SønderjyskE mod Randers FC

Millioner på spil: Brøndby og FCM kæmper om tv-penge søndag

Du kan altid få det forkromede overblik over, hvordan fodbolden sendes i dit tv og via stream. Det kan du gøre i campo.dk’s store tv-guide LIGE HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P