Champions League

Sanktionsramte Tuchel før CL-opgør: Jeg kører gerne en minibus til Frankrig

Thomas Tuchel er klar til at gøre det hele for at få Chelsea frem til Champions League-kampen mod Lille. Selv nogle ture i minibus.

Tuchel vil gøre alt for at komme til Lille.

Chelsea har været hårdt ramt af sanktioner siden den britiske stat valgte at sigte mod Roman Abramovich og alle hans finanser.

I forbindelse med udebaneture er Chelsea blevet pålagt, at de ikke må bruge mere end 20.000 pund – eller omkring 180.000 kroner.

Det beløb er passende til en Premier League-kamp, men når du skal bevæge dig ud i Europa, kan det godt være, at hver en krone skal vendes.

Thomas Tuchel er dog sikker på, at Chelsea nok skal nå frem til onsdagens Champions League-kamp, ligegyldigt hvilket transportmiddel der skal i brug.

– Det seneste nye er, at vi flyver derned. Så vi kan flyve derned, og flyve hjem derfra. Hvis ikke vi kan det, så tager vi toget. Hvis vi ikke kan det, så er det en bus. Hvis ikke det virker, så kører jeg en minibus derned. Ærlig talt, så vil jeg gøre det. Stol på mine ord – jeg ville køre minibussen for at komme derned, siger Tuchel.

Chelsea-stjerne i grimt brud med landshold: De spreder misinformation om mig

Han er engageret i Chelsea, og han vil gøre alt for at ‘The Blues’ kommer frem til Champions League-opgøret mod Lille.

– Hvis du havde spurgt mig for 20 år eller 30 år siden, hvad jeg ville gøre for at stå på sidelinjen til en Champions League-kamp. Så ville jeg have stået der og spurgt, hvor skal jeg være og hvornår? Hvorfor bør det ændre sig? Jeg vil gøre alt! slutter Tuchel.

Chelsea spiller returopgøret mod Lille onsdag aften kl. 21.00 – første kamp endte 2-0 til Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P