Dansk Fodbold

Thomas Frank melder ud: Eriksen er klar til landsholdet

Brentford-manager Thomas Frank mener, at Christian Eriksen er klar til at blive udtaget til det danske landshold igen.

Kasper Hjulmand kan ifølge Thomas Frank sagtens udtage Christian Eriksen.
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix

Det danske landshold spiller to testkampe mod Holland og Serbien i slutningen af marts, og Kasper Hjulmand skal udtage truppen i løbet af den næste uges tid.

De to testkampe åbner samtidig muligheden for et landsholds-comeback til Christian Eriksen, der som bekendt ikke har tørnet ud for landsholdet siden sit kollaps mod Finland i Danmarks åbningskamp ved EM 2020.

Daily Mail har spurgt Christian Eriksens manager i Brentford, Thomas Frank, ind til, hvorvidt den danske kreatør er klar til landsholdet:

– Det er selvfølgelig op til Kasper (Hjulmand, red.) at afgøre det. Men i forhold til den fysiske forfatning er han klar.

– Han spillede 90, faktisk 98, minutter mod Norwich, han spiller forhåbentligt 90 mod Burnley og 90 mod Leicester, så det er et meget godt antal af minutter.

– Det er jo ikke sådan, at han aldrig har spillet fodbold før eller prøvet noget som helst. Han er en meget erfaren spiller og person, men jeg tror, at det er en samtale som Christian (Eriksen, red.) og Kasper (Hjulmand, red.) bør have sammen.

Premier League-manager hylder Christian Eriksens comeback

Der kan derfor ikke herske meget tvivl om, at Thomas Frank mener, at Christian Eriksen er klar til at gøre comeback for landsholdet.

Thomas Franks udtalelser tyder desuden på, at Christian Eriksen kan se frem til en startplads endnu en gang mod Burnley lørdag klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P