Premier League

Medie: Chelsea-stjerner planlægger flugtvej væk fra klubben

Chelsea-spillerne udforsker mulig flugtvej fra klubben på bagkant af, at klubbens fremtid er usikker.

Chelsea-spillerne arbejder angiveligt sammen med deres advokater, for at finde en flugtvej, hvis klubben skulle gå konkurs.
Chelsea-spilleren planlægger alternative muligheder, hvis klubben skulle gå konkurs. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Tidligere på ugen opstod der tvivl om Chelsea’s fremtidige udsigter, da den britiske regering besluttede sig for at føre sanktioner mod den russiske ejer af klubben, Roman Abramovich.

Det har sidenhen kastet en række af økonomiske problemer af sig, hvor sponsorer på række har valgt at trække stikket og dermed samarbejdet med London-klubben.

Total kaos: Chelsea nærmer sig konkurs, mens bankkonti er blevet fastfrosset

I et forsøg på at redde sit eget skind, skulle flere af Chelsea-spillerne nu, sammen med træneren, Thomas Tuchel, have tæt kontakt med deres advokater. Ifølge Telegraph kigger advokaterne efter alternative muligheder, hvis klubben ikke er i stand til at betale spillerne deres løn.

Det hele står og falder angiveligt med om Roman Abramovich får solgt Chelsea, hvortil det forlyder, at den britiske regering har givet grønt lys til et salg af storklubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P