LaLiga

Sådan ser Andreas Christensens kontrakt ud i FC Barcelona

FC Barcelona skulle være tæt på at sikre sig Andreas Christensen fra næste sæson, når hans kontrakt med Chelsea udløber. Nu skulle detaljerne omkring danskerens kommende kontrakt være kommet frem.

Detaljerne i Andreas Christensens kommende kontrakt skulle være kommet frem, hvor det viser, at danskeren vil tjene et større millionbeløb om året.
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Christensen og FC Barcelona skulle være meget tæt på at skrive under på en aftale, der vil sikre, at den nuværende Chelsea-spiller kan kalde sig for Barcelona-spiller til sommer, når hans kontrakt i England udløber.

Selvom rygterne har gået på, at den danske landsholdsspiller har fået tilbudt en mere lukrativ aftale i Chelsea, og at hans far og agent ønsker, at “AC” bliver i Premier League, så skulle forsvarsspilleren selv have valgt et skifte til det spanske, da han søger nye udfordringer.

Medie: AC går imod sin far

Nu er det så kommet frem, hvordan Andreas Christensens kommende kontrakt i FC Barcelona vil se ud.

Ifølge SPORT’s oplysninger så vil Chelsea-spilleren blive udstyret med en treårig kontrakt, hvor der vil være en option på et yderligere år, hvis det skulle ønskes.

Derudover vil Christensen tjene omkring seks millioner euro om året, altså svarende til lidt over 44,5 millioner kroner.

Den 25-årige forsvarsspiller har i denne sæson spillet 27 kampe for Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P