3F Superligaen

AGF-profil støtter David Nielsen: Den rette til jobbet

Sebastian Hausner, der er en forsvarsprofil i AGF, er overbevist om, at man er nødt til at bevare den oprejste pande, hvis man igen vil tilbage på rette kurs.

AGF's forsvarsprofil Sebastian Hausner er ikke i tvivl om, at David Nielsen er den rette til cheftrænerjobbet.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

AGF har fået en skidt start på forårssæsonen i Superligaen, hvor de har tabt de seneste to kampe til bundholdende Vejle Boldklub og FC Nordsjælland, mens aarhusianerne med lidt held fra SønderjyskE’s målmand, Lawrence Thomas, fik alle tre point i deres første kamp.

Især nederlaget til FC Nordsjælland har sat gang i spekulationerne omkring klubben, hvor cheftræner David Nielsen har været ekstra meget i fokus.

En af AGF’s profiler er Sebastian Hausner, der tørner ud i forsvaret, og han er ikke i tvivl om, at David Nielsen er den rette til cheftrænerjobbet i klubben.

– Ja, det vil jeg helt klart mene. Det er også det, der skal bære os igennem den næste periode, at man stadigvæk tror på projektet, selvom der måske er nogle ting, der er gået galt på vejen, siger Hausner til bold.dk

Ekspert: Der er linet op til en fyring af David Nielsen

AGF’s næste kamp i Superligaen er søndag den 13. marts, når de møder Brøndby IF på udebane klokken 16. Kampen kan ses på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P