Europæisk Fodbold

PSG-chef freder træneren: Vi kan ikke starte forfra – bare fordi vi taber!

Paris Saint-Germain røg i går ud til Real Madrid i ottendelsfinalen i Champions League. Det får dog ikke sportsdirektøren i PSG til at varsle en fyring af Mauricio Pochettino, selvom flere medier beretter om det.

Mauricio Pochettino er fortsat den rigtige træner for PSG ifølge sportsdirektøren Leonardo
Mauricio Pochettino er fortsat den rigtige træner for PSG ifølge sportsdirektøren Leonardo. Foto: Valery Hache/AFP/Ritzau Scanpix

Paris Saint-Germain havde Champions League-avancementet i deres hule hånd i går, da de mødte Real Madrid. Men de smed det hele på gulvet og tabte 3-2 samlet, og det exit har nu fået flere medier til at betvivle Mauricio Pochettinos fremtid som manager i klubben.

Men de påstande maner PSG’s sportsdirektør, Leonardo, til jorden.

Rød alarm for Abramovich: Ny sanktion forbyder Chelsea-salg

– Vi kan ikke starte forfra (med en ny træner, red.) hver gang vi taber. Målet er at vinde Champions League, og indtil pausen så det fint ud, fortæller PSG-direktøren, Leonardo, om holdets samlede 2-0 føring over Real Madrid ved pausen.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Vi må se efter, hvordan vi kan forstærke og forbedre vores hold, mens vi skal fastholde moralen til at gøre arbejdet færdigt i Ligue 1. Vi skal stå sammen. Derfor er Mauricio Pochettino fortsat en del af vores projekt, slutter Leonardo ifølge mediet Express.

Den franske storklub fører suverænt Ligue 1 foran Dolbergs Nice, som indtager en foreløbig andenplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P