3F Superligaen

Ny strategi i SønderjyskE: Sigter efter Europa

Bestyrelsen i SønderjyskE Fodbold har i dag præsenteret en ambitiøs strategi. Her fremgår det, at de lyseblå i de kommende sæsoner sigter efter, at klubben skal gøre sig gældende i Superligaens bedre halvdel og kæmpe om europæiske pladser.

Sønderjyske har fremlagt en ambitiøs strategiplan for de kommende år
Foto: Soenderjyske.dk

Bestyrelsen i SønderjyskE har torsdag morgen præsenteret en ambitiøs strategi. Sønderjyderne vil i de kommende sæsoner gå benhårdt efter, at blive et etableret hold i Superligaens bedre halvdel, hvor de ligeledes vil tilkæmpe sig de europæiske pladser.

– Vi er meget ambitiøse, og det afspejler sig også i strategien, hvor vi tror på, at vi over tid kan flytte SønderjyskE Fodbold op i tabellen, hvor vi skal kæmpe om de europæiske pladser, understreger bestyrelsesformand Søren Davidsen på SønderjyskE’s hjemmeside.

Ambitiøs Randers-profil drømmer om Serie A

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Han nævner også, at de relativt nye ejere er med til at give en stærkt fundament for videre udvikling af klubben.

– SønderjyskE Fodbold har givet mange gode oplevelser til sønderjyderne, og det vil vi fortsætte med. Vi glæder os over, at vi har et ejerskab, der har givet os nogle muligheder, som vi ellers ikke ville have i den fodboldverden, vi i dag befinder os i, og de muligheder skal vi nu ud og forfølge, fortæller Søren Davidsen afsluttende.

INDBLIK: Den vestjyske altmuligmand – Glen Riddersholm

SønderjyskE indtager for nuværende en sidsteplads i Superligaen, hvor der er ni point op til tiendepladsen, som FC Nordsjælland er i besiddelse af. Næste kamp er netop Farum-mandskabet på udebane i fredagens enlige kamp i landets bedste række.

Du kan se kampen kl. 19:00 på Tv3 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P