3F Superligaen

Kevin Diks inden PSV: Forvent et fuld fokuseret FCK

F.C. København møder torsdag hollandske PSV Eindhoven i Conference League-1/8-finalerne, hvilket FCK's forsvarsspiller Kevin Diks er klar til.

F.C. Københavns hollandske højreback, Kevin Diks, giver et indblik i PSV inden torsdagens kamp i Conference League.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Torsdag møder F.C. København hollandske PSV Eindhoven, når københavnerne skal en tur til Holland og spille på Philips Stadium i det første af to opgør i Conference League-1/8-finalerne.

Netop den modstander kender FCK-spilleren Kevin Diks ekstra godt, da hollænderen tidligere har tørnet ud for hollandske klubber som Vitesse og Feyenoord. Til F.C. Københavns hjemmeside giver højrebacken et indblik i, hvem superligaklubben møder torsdag.

– De er stærke, dynamiske, erfarende, har store talenter. De er et meget dynamisk hold, der kan spille rigtig god fodbold. De elsker at presse fremad, siger Kevin Diks, mens han uddyber, hvordan klubbens fans er:

– De støtter holdet, men jeg tror, at hvis vi spiller vores spil, så kan vi frustrere dem lidt, og forhåbentligt vil det virke.

Den 25-årige hollænder er derfor også godt klar over, hvad der skal til, hvis københavnerne skal videre.

– Et fuldt fokuseret FCK. Det bliver vigtigt at holde os til planen, så vil vi få et godt resultat, og så vi vil få et godt udgangspunkt til næste uge (Hvor returkampen foregår, red.).

Optimistisk Thorup inden PSV-møde: Vores eneste målsætning er avancement!

Kampen mellem F.C. København og PSV spilles i aften klokken 21 og bliver vist på TV2 Sport X og TV2 Play. Derudover kan du få overblikket over de resterende kampe i Conference League her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P