Champions League

Dansk ekspert revser PSG-stjerne: Det er jo frygteligt!

Gianluigi Donnarumma begik en kæmpemæssig fejl i gårdagens nederlag til Real Madrid. En fejl, der ifølge Preben Elkjær, aldrig må ske.

Gianluigi Donnarumma begik en kæmpe fejl i går mod Real Madrid
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Paris Saint-Germain smed i går en samlet 2-0 føring væk på én halvleg, og her var det de franske gæsters målmand, Gianluigi Donnarumma, der satte comebackfesten i gang for ‘los blancos’

Den italienske kometkeeper lavede nemlig et kæmpe koks, der hurtigt blev opsnappet og omsat til en udlignende scoring. En situation, der aldrig må hænde ifølge Viasat-eksperten, Preben Elkjær.

– Det er jo så frygteligt. Det er det virkelig. Det er en kæmpe fejl. Det er jo ofte sådan med målmænd. De står og keder sig lidt, og han kedede sig i ca. 70 minutter, fordi han så stort set ikke bolden. Så skal han lige stoppe den og tage et træk, fortalte Preben Elkjær i Champions League-studiet på TV3+ efter kampen mellem Real Madrid og Paris Saint-Germain i går.

Hotte Lindstrøm begejstret efter europæisk sejr: Vi har stor kvalitet!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Flere vil måske mene, at den italienske PSG-keeper fik et skub i situationen, hvorfor der skulle have været frispark. Men står det til den danske fodboldekspert, kan det manglende frispark godt forsvares.

PSG-præsident gik amok efter nederlag: Opsøgte dommernes omklædningsrum i raseri og slog på døren

– Jeg synes, det er okay, at han bliver straffet for det der. Så kan han lære det. Det der med, om han bliver skubbet lidt? Nej, drop det nu. Han laver en kæmpe fejl, og det koster, slutter den tidligere danske landsholdsangriber.

Du kan se klippet, hvor Donnarumma kommer på afveje øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P