Premier League

Schmeichel og Keane med sønderlemmende kritik af Rangnick og United

Manchester United havde kun kortvarigt håb om at få point ud af Manchester-derbyet søndag eftermiddag, og et slutteligt 4-1-nederlag har fået de to United-legender Peter Schmeichel og Roy Keane til at tage bladet fra munden.

Manchester United Peter Schmeichel Roy Keane Rangnick
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Alle hold kan tabe til Manchester City.

Pep Guardiolas tropper fra den blå del af Manchester er blandt Europas bedste mandskaber, men alligevel er der særligt ét sted, hvor det at tabe til netop Manchester City smerter ekstra meget.

Hos bysbørnene fra Manchester United har man nemlig været vant til, at Manchester ’er rød’, men det er svært for selv de mest inkarnerede United-fans at fremføre det argument, efter deres hold søndag eftermiddag blev skilt ad af med et 4-1-nederlag hos lokalrivalerne. Og der var mange ting at tage fat i efterfølgende, mener de to United-legender Peter Schmeichel og Roy Keane.

– Alt for mange spillere er enten ikke gode nok eller bekymrer sig ikke nok. At have en midlertidig manager betyder, at han ikke kan gøre ret meget. Han ved, at han ikke kommer til at fortsætte, så hvad kan han ændre? Sagde Peter Schmeichel ifølge BBC.

– Jeg synes Rangnick skulle have ændret tingene i pausen. Han har muligvis sagt nogle ting, men anden halvleg var værre. På intet tidspunkt var United med i kampen ud over på måltavlen. Manchester City var majestætiske, men de var heller ikke tvunget til at arbejde ret hårdt for det, og det tror jeg smerter mest i United, lyder det videre fra den danske målmand.

Klasseforskel i Manchester derby: City farver byen blå

Schmeichel var sammen med Roy Keane med til at vinde fire engelske mesterskaber i halvfemserne, og holdkammeraten fra tiden under Alex Ferguson var da også langt fra imponeret over det, han så.

– United gav op i et derby, i hvilken som helst kamp er det utilgiveligt. Jeg kan tilgive fejl, men ikke at løbe tilbage, ikke at forsøge at tackle [..] Der er spillere derude, som ikke bør spille for Manchester United igen, lød vurderingen fra Roy Keane, der havde en bredside til særligt én spiller.

– Fred lignede en, som ventede på bussen i stedet for at gå efter bolden!

Den tidligere Manchester United-anfører huskes både som spiller og senere ekspert som en, der siger sin mening, og omklædningsrummet i Manchester United så formentlig ganske anderledes ud, hvis han stadig var klubbens anfører i dag.

Manchester City-stjerne bekræfter: Ville væk i sommer

– Hvem styrer omklædningsrummet? De her gutter ser ud til at gå mere op i ’hvordan ser jeg ud?’, ’hvordan sidder mit hår?’, ’Er mine støvler fede?’. Man lægger sit ego ved indgangen, når man spiller for United, lyder det fra Keane.

Efter sin tid i Manchester United vendte Peter Schmeichel faktisk tilbage til Manchester, da han i 2002 skiftede til rivalerne fra Manchester City, hvor han nåede at spille én sæson. Roy Keanes forhold til de lyseblå fra Manchester huskes bedst for den kamp i 2001, hvor han trak et direkte rødt kort efter en grim tackling på Erling Haalands far – Alf Inge Haaland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P