Premier League

Medie: Andreas Christensen skriver under i denne uge

Ifølge spanske den spanske avis Sport har Andreas Christensen allerede gennemgået første del af sit lægetjek i FC Barcelona, og danskeren står allerede i denne uge til at blive officielt præsenteret.

Andreas Christensen FC Barcelona lægetjek
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Første del skulle efter sigende være overstået, og anden og sidste del af lægetjekket foretages i dag – mandag.

Andreas Christensens skifte til FC Barcelona nærmer sig med hastige skridt, hvis man skal tro den spanske avis Sport, der skriver, at danskerens underskrift bliver sat allerede i denne uge.

Avisen mener desuden at vide, at Christensens agenter ankommer til Barcelona et sted i mellem mandag og torsdag, hvor de skal acceptere et nyt og forbedret kontrakttilbud til den danske landsholdsspiller.

Andreas Christensen har kun fire måneder tilbage af sin kontrakt med engelske Chelsea, og derfor står det ham frit for at skrive kontrakt med en ny klub.

Sport skriver desuden, at den danske forsvarsspiller skriver under på en femårig kontrakt, hvori han er garanteret en årsløn på seks millioner euro om året.

Andreas Christensen har ikke spillet de sidste tre kampe for Chelsea. En skade i akillessenen har holdt ham ude, men i weekendens Premier League-sejr over Burnley så han hele kampen fra udskiftningsbænken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P