Champions League

Se hændelsen: Mbappé tvivlsom imod Real Madrid efter hårdt slag

Kylian Mbappé skulle angiveligt have pådraget sig en skade under dagens træning, hvilket gør ham tvivlsom til topbraget imod Real Madrid på onsdag. Det skriver mediet CBS.

Kylian Mbappé er tvivlsom til det afgørende Champions League-opgør imod Real Madrid onsdag.
Kylian Mbappé er tvivlsom til opgøret imod Real Madrid. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

I sidste uge blev stjernen Kylian Mbappé stemplet på sin højre fod til træning, men klubben slap med forskrækkelsen.

I dagens træning var den så gal igen med den anden fod, og nu meldes franskmanden tvivlsom til den afgørende Champions League-kamp imod Real Madrid onsdag. Det skriver mediet CBS Sports.

Du kan se hændelsen nederst i artiklen:

PSG skulle angiveligt selv have bekræftet, at Mbappé i øjeblikket gennemgår afgørende scanninger, der altså kan se ham ude af det andet opgør af ottendedelsfinalerne.

Medie melder om snarlig afgørelse: Kun to klubber i spil for Haaland

Den 23-årige angriber blev hastet til hospitalet efter hændelsen, hvor det ved første undersøgelse ikke stod så slemt til, som antaget. Ifølge klubbens lægestab kommer der en endegyldig opdatering på Mbappés mulighed for deltagelse imod Real Madrid i løbet af tirsdag.

Mbappé var afgørende i den første playoff-kamp imod Real Madrid, hvor han sikrede en nervepirrende 1-0 sejr med en scoring langt ud i overtiden.

PSG gæster Real Madrid på Santiago Bernabéu onsdag aften i den anden og afgørende kamp om en plads i Champions League-kvartfinalerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P