3F Superligaen

Bænket AaB’er: Læner mig op ad min historik

AaB-forsvarsspilleren Mathias Ross har kun startet inde i én af AaB’s tre kampe dette forår, men han har tidligere prøvet at blive sat af af en ny træner, og hans historik viser ham, at han nok skal komme tilbage i varmen.

Mathias Ross AaB Oscar Hiljemark
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Mathias Ross startede inde i det centrale AaB-forsvar i sæsonens første ti kampe.

Efter en enkelt kamp på bænken samt en kamp med karantæne var han tilbage i startopstillingen i resten af efterårssæsonen, men så skete der noget i AaB, som ikke har gavnet den 21-årige forsvarsspiller.

Cheftræner Martí Cifuentes blev sendt til svenske Hammarby, og i stedet var det svenske Oscar Hiljemark, der i hvert fald i første omgang overtog trænerrollen, og den selvom den 29-årige svensker har gjort brug af Ross i alle forårssæsonens hidtidige tre kampe, så har han kun brugt ham i startopstillingen én gang.

Det er dog langt fra første gang, at Ross oplever at blive sat af holdet af en ny træner. Ross har indtil nu i seniorkarrieren spillet under hele fem forskellige træner til trods for sin unge alder.

– Jeg tror, det handler om, at de trænere, vi får ind, gerne vil prioritere spillet med bolden. Der står jeg måske ikke forrest i køen, men der er så senere hen blevet brug for mine kvaliteter, siger Ross til Nordjyske.

Her er AaB’s deadline for køb af Lars Friis

– Jeg er slet ikke nervøs. Jeg ved, at jeg nok skal kæmpe mig tilbage, og der har jeg heldigvis en historik, som jeg kan læne mig op ad, lyder det videre fra Mathias Ross.

Ross debuterede i Superligaen under Morten Wieghorst i 2018. Siden blev det til 36 superligakampe under Jacob Friis efterfulgt af én under Peter Feher. Senest blev det til 34 superligakampe under Martí Cifuentes og så altså tre under Oscar Hiljemark.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P