Premier League

Rygte: Ronaldo er ikke skadet – Han nægter at spille

Flere medie har berettet om, at Cristiano Ronaldo grundet en skade ikke er med for Manchester United mod Manchester City søndag, men der er nu forlydender om, at han selv har nægtet at være en del af truppen.

Cristiano Ronaldo er ikke med for Manchester United i Premier League-kampen mod Manchester City.
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United har netop offentliggjort truppen forud for opgøret mod Manchester City søndag, og her fremgår det, at Cristiano Ronaldo ikke er med.

Flere medier har tidligere søndag skrevet om, at grunden til Cristiano Ronaldos fravær i Manchester-derbyet skulle skyldes, at Cristiano Ronaldo skulle have pådraget sig en skade i ugens løb.

Medie bekræfter: Ronaldo misser brag mod City

Nu har mediet Sportbible dog skrevet, at Cristiano Ronaldos fravær ikke skyldes en skade, men derimod at superstjernen nægter at spille.

Det skyldes angiveligt, at Manchester United-manager Ralf Rangnick endnu en gang har valgt at se bort fra Ronaldo i startelleveren, og Ronaldo har derfor fået nok og besluttet sig for ikke at ville være en del af truppen til kampen.

Informationerne kommer fra Instagram-kontoen cr7.o_lendario, der ifølge Sportbible skulle være en troværdig kilde. Cristiano Ronaldo følger i øvrigt selv cr7.o_lendario på Instagram.

Arsenal overhaler United i kampen om top fire

Ralf Rangnick har dog udtalt sig om Ronaldos fravær i et interview med Sky Sports:

– Vi har to tilfælde af Covid-19 med Raphaël Varane og Luke Shaw, og Cristiano Ronaldo har haft nogle problemer med sin hofte igen i fredags, siger United-manageren.

Kampen mellem Manchester City og Manchester United fløjtes i gang søndag klokken 17.30 på Etihad Stadium.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P