Premier League

Norwich-spiller var rasende efter duel – Indså det var Eriksen: Se klippet her

Norwich-spilleren Brandon Williams var tydeligt frustreret efter en hård duel, men humøret ændrede sig hurtigt, da det gik op for ham, at duellen var med Christian Eriksen.

Christian Eriksen og Brandon Williams kom tæt på hinanden i kampen mellem Brentford og Norwich i Premier League.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford vandt 1-3 ude mod Norwich lørdag, og Christian Eriksen spillede hele kampen, og undervejs i kampen opstod en episode, der nok kan få de fleste til at trække på smilebåndet.

Eriksen med første start for Brentford: Bryder dårlig Brentford-stime

Efter 37 minutters spil forsøgte Christian Eriksen at vriste bolden fra Norwich-spilleren Brandon Williams, og den danske kreatør havde ikke tænkt sig at give op så let. Der blev slidt og slæbt, og der blev også trukket en hel del i både spiller og trøje.

Selvom det ikke lykkedes for Christian Eriksen at få fat i bolden, formåede han på ikke særlig reglementeret vis at få trukket Brandon Williams ned i græstæppet.

Her landede de to spillere nærmest ovenpå hinanden, og Brandon Williams virkede langt fra tilfreds med situationen. Bedst som Norwich-spilleren skulle til at både råbe af og skubbe til Christian Eriksen, var det som om, at det gik op for ham, hvem det egentlig var, han havde haft en duel med. I hvert fald ender episoden lidt uventet med et smil og et kram, inden Brandon Williams rejser sig og spiller videre.

Eriksen efter spøjs episode med Norwich-spiller: Vil han slås eller kramme?

Du kan se klippet af den besynderlige episode øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P