Premier League

United-profil i spil til Manchester-derby

Uruguayanske Edinson Cavani er angiveligt i spil til Manchester-derbyet imod Manchester City oven på sin lyskeskade.

Manchester Uniteds tyske manager, Ralf Rangnick, fortæller, at han regner med at have Edinson Cavani til rådighed imod Manchester City.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester United har måtte undvære deres sydamerikanske angriber, Edinson Cavani, i de seneste fem kampe, da uruguayaneren pådrog sig en lyskeskade tilbage i starten februar måned.

Der har derfor været begrænset med muligheder for United-manager Ralf Rangnick, hvor den eneste fuldblodsangriber i truppen har været Cristiano Ronaldo. Det kan dog ændre sig til Manchester-derbyet imod på søndag.

Manchester Uniteds tyske manager fortæller nemlig op til kampen, at Cavani kan være i spil til at få en rolle imod Manchester City.

– Han har været tilbage i træning siden i går (torsdag, red.). I dag var hans anden træning sammen med resten af holdet.

– Det ser godt ud, så jeg tror, at han i hvert fald vil være en del af truppen til på søndag.

Rangnick om permanent United-job: Jeg ved ikke noget

– Udover det, så har vi to eller tre spillere, som stadig er tvivlsomme, men vi må vente og se, hvad der sker i morgen eller på søndag.

– Men Edinson, som det ser ud lige nu, vil være en del af truppen, siger Ralf Rangnick ifølge Evening Standard.

Derbyet mellem Manchester United og Manchester City spilles søndag på Etihad Stadium klokken 17:30 og bliver vist på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P