3F Superligaen

Ankersen efter mål: De andre driller mig

Peter Ankersen kom for første gang i denne superligasæson på tavlen for F.C. København, da de fredag aften slog Randers FC, og det mål faldt på et tørt sted for den 31-årige esbjerggenser.

Peter Ankersen F.C. København Superliga Randers FC
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

F.C. København efterlod ikke megen tvivl om, at de er holdet, de andre skal slå, hvis man vil være danmarksmester i denne sæson.

Fredag aften slog de Randers FC med 3-0 hjemme i Parken, og det var en kamp, hvor forsvarsspilleren Peter Ankersen for første gang i indeværende superligasæson fandt vej til netmaskerne.

– De andre går og driller mig med, at jeg ikke scorer nok, så jeg må jo vise, hvad jeg dur til oppe i angrebet også, sagde Peter Ankersen efter kampen til Kanal 6.

– Resultatet taler lidt for sig selv. Vi spiller en ok første halvleg uden at være prangende, vi skaber rigtig mange chancer, men jeg synes Randers har bolden en lille smule for meget. I anden halvleg sætter vi os fuldstændig på kampen og dominerer faktisk hele vejen igennem, så alt i alt er det fortjent med tre point og tre mål, men det kunne godt have været større, lød det videre fra Ankersen.

Med sejren har F.C. København fået en perfekt start på forårssæsonen, hvor det er er blevet til tre sejre og en målscore på 7-0. Det er de selvsagt tilfredse med i København, men de tre kommende opgør byder på to kampe mod hollandske PSV i Conference League, ligesom de direkte konkurrenter fra FC Midtjylland venter på udebane.

Stensikker FCK-sejr genopretter status quo

– Vi kunne jo ikke have ønsket os en bedre start, det siger sig selv, men nu ved vi, at vi har tre rigtig svære kampe forud, så det gælder om at holde skruen i vandet og ikke sætte næsen for højt op. Vi skal arbejde knaldhamrende hårdt. Vi vil gerne videre i Conference League, men vi vil samtidig også gerne slå FC Midtjylland, så vi arbejder målrettet videre på den start vi har fået, og så må vi se, hvor langt det bringer os, lyder det fra Ankersen.

F.C. København fører lige nu Superligaen med 42 point. Tre point efter følger FC Midtjylland, mens Brøndby IF med en kamp i hånden følger yderligere tre point efter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P