3F Superligaen

Victor Kristiansen om anførerbindet i FCK: Noget jeg helt klart stiler efter

19-årige Victor Kristiansen har spillet sig ind som fast mand på F.C. Københavns venstreback, og den unge dansker er ikke bange for at drømme om en dag at stå med anførerbindet og føre sine holdkammerater ind på det danske nationalstadion.

Victor Kristiansen FCK F.C. København Anførerbind
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Han er den markspiller i F.C. København, der har spillet flest minutter i Superligaen i denne sæson.

F.C. Københavns Victor Kristiansen har fået sit store gennembrud i denne sæson, hvor han kun grundet en skade i en U21-landsholdssamling, har misset én kamp i Superligaen.

Han har også spillet 10 ud af F.C. Københavns 12 kampe i Europa i denne sæson, og selvom venstrebacken stadig kun er 19 år gammel, så tør han allerede nu drømme om en dag at bære anførerbindet for den klub, han har spillet i hele sit liv.

– Det er noget jeg stiler efter helt klart, men der er nogle andre, der er foran i køen lige nu. Det kunne være en kæmpestor ære at stå med anførerbindet inde i Parken og gå forrest, det er noget, jeg helt sikkert stiler efter, siger Victor Kristiansen således til campo.dk.

Victor Kristiansen er et produkt af F.C. Københavns ungdomsarbejde, og han lægger da heller ikke skjul på, at klubben fra Østerbro har en særlig plads hos ham.

Tidligere FCK-profil har forladt Ukraine

– Klubben betyder utrolig meget for mig og også for min familie. Jeg har aldrig spillet i anden klub, så at jeg kan spille derinde hver søndag og også om torsdagen betyder meget, så klubben står mig meget nært, lyder det fra Kristiansen.

Københavnerne sendte i sommer en anden 19-årig spiller i form af Mohamed Daramy til hollandske Ajax for et stort millionbeløb, men det har ikke umiddelbart fået teenageren Kristiansen til at tænke i samme baner.

Superliga-legende: Derfor skiftede jeg fra FCM til FCK

– Fremtiden den byder på, at jeg spiller i København så længe, jeg kan, og indtil der byder sig noget, som er interessant for mig, og så må vi se på det.

Victor Kristiansen har spillet fuld tid for F.C. København i de seneste syv superligakampe. Så sent som i november underskrev han en kontraktforlængelse med klubben, så han nu vil være at finde hos løverne til udgangen af 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P