Premier League

Tuchel afslører: Han blev opereret i omklædningsrummet

Chelsea tabte søndag Carabao Cup-finalen til Liverpool, og efterfølgende blev forsvarsspilleren Trevor Chalobah opereret for et åbent sår i omklædningsrummet. Det gjorde et stort indtryk på manager Thomas Tuchel.

Trevor Chalobah Naby Keita Liverpool Chelsea Carabao Cup Finale
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var ikke meget positivt at tage med fra Carabao Cup-finalen for Chelsea.

Særligt forsvarsspilleren Trevor Chalobah må have haft det stramt, for efter nederlaget måtte han oven i købet modtage behandling i omklædningsrummet for et åbent sår, han undervejs i kampen pådrog sig.

– Jeg kunne ikke tro det, jeg så efter kampen. Der foregik kirurgi i vores omklædningsrum – jeg joker ikke. Det var kirurgi, de syede ham sammen. De var i gang med stingene, og jeg kunne bare høre ham skrige i smerte, og det så skrækkeligt ud, lyder det fra Chelsea-manager Thomas Tuchel.

Såret kom, da Liverpools Naby Keita efter en duel plantede sine støvleknopper i lysken på Chalobah.

– Han var alene med lægerne og jeg hørte larmen. Det var et seriøst snitsår i lyskeområdet, som var nødt til at blive lukket, lyder det fra Tuchel, der både kan ser tilbage på situationen med respekt og humor.

Carabao Cup blev afgjort i straffesparkskonkurrence: Målmænd blev helt og skurk

– Jeg kunne ikke tro, at han spillede så meget som et minut med den slags skade, men han spillede hele kampen og scorede på sit straffespark. Det her er virkelig stort. Jeg ville sige, at han viste store ’boller’, men det vil faktisk være en forkert måde at udtrykke det! Lyder det fra Tuchel.

Liverpool vandt finalen efter en straffesparkskonkurrence, og selvom Chalobah efterfølgende var sikker i sin sag, fik Naby Keita hverken gult eller rødt for den voldsomme forseelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P