Premier League

Premier League med speciel støtteerklæring til Ukraine i weekendens kampe

Den engelske Premier League bekræfter onsdag aften, at de i weekendens kampe vil vise deres støtte til det hårdt ramte Ukraine med specielle støttebind.

Den engelske Premier League bekræfter onsdag aften, at alle anfører vil bære et specielt anførerbind som støtte til Ukraine.
Premierleague.com

De seneste dage har hele fodboldverdenen vist deres støtte til Ukraine og dets befolking, hvor alt fra bannere med støtteerklæringer til trøjer og lys i de ukrainske farver er blevet brugt.

I den kommende weekend er der atter Premier League-fodbold på programmet, og i den anledning har den engelske liga i samarbejde med klubberne og deres spillere og managere valgt at vise deres støtte til ukrainerne.

Premier League fortæller nemlig på deres hjemmeside, at alle 20 anfører i ligaen vil bære et helt specielt anførebind i de ukrainske farver, som et tegn på støtte fra hele den engelske liga.

Ukrainsk Premier League-spiller raser mod russiske kollegaer: I bliver aldrig tilgivet

Derudover melder Premier League også klart ud, at de ikke støtter Ruslands handlinger, samt at deres tanker er hos alle dem, der er påvirket af hele situationen.

Under de seneste Europa League-kampe blev der også vist støtte til Ukraine, hvor klubber som FC Barcelona og Napoli blandt andre forholdte sig til den svære situation. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P