Serie A

Italiensk avis: 22-årig dansker på blokken i Inter

Det danske talent Morten Hjulmand er angiveligt på blokken i Inter oven på en foreløbig god sæson hos Serie B-mandskabet Lecce

Et af de store danske talenter i udlandet kan være på vej til Serie A-mandskabet Inter, da Morten Hjulmand angiveligt er på klubbens transferliste.
Foto: uslecce.it
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De fleste danskere forbinder nok efternavnet Hjulmand med den danske landsholdstræner, Kasper Hjulmand. Men måske skal de danske fodboldfans begynde at vænne sig til en ny Hjulmand herhjemme.

22-årige Morten Hjulmand er nemlig en ung midtbanespiller, der til dagligt spiller i Serie B-klubben Lecce. Den italienske klub har gang i en rigtig god sæson, hvor de på nuværende tidspunkt fører den andenbedste række i Italien.

Kan repræsentere Danmark: Skifter til Celtic

Her har danske Hjulmand spillet en stor rolle, hvor den unge midtbanespiller har startet inde i hele 26 ud af 27 kampe for Lecce i denne sæsonen. Derudover skulle Hjulmand har gjort sig så meget bemærket i Serie B, at selveste Inter nu skulle være interesseret i danskeren. Det skriver La Gazzetta Dello Sport.

Morten Hjulmand er dog ikke den eneste, som figurerer på Inters liste, da spillere som Sassuolos Davide Frattesi og AS Romas Gonzalo Villar også skulle være en del af de forsvarende Serie A-mestres liste.

Grunden til Inters interesse i danskeren og de to andre spillere er angiveligt fordi, at Milano-klubbens Matias Vecino her kontraktudløb til sommer, mens spillere som Arturo Vidal, Roberto Gagliardini og Stefano Sensi skulle være til evaluering oven på deres præstationer.

Hjulmand om fremtiden: Det eneste jeg har i hovedet er landsholdet

Morten Hjulmand står noteret for 11 kampe for det danske U21-landshold, og den 22-årige midtbanespiller har tidligere tørnet ud for flere af F.C. Københavns ungdomshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P