Europæisk Fodbold

Daramy om manglende spilletid: Jeg vil ikke være en sofakartoffel

Mohamed Daramy får ikke nær så mange spilminutter i Ajax, som han gjorde i F.C. København. Den unge dansker er i hård konkurrence med Ajax-kaptain Dusan Tadic.

Mohamed Daramy skiftede til Ajax fra FCK for omtrent 90 millioner kroner. Foto: Scanpix/Ritzau

Mohamed Daramy har ikke fået mange chancer for at bevise sit værd i Ajax, efter han sidste sommer rykkede til den hollandske hovedstadsklub fra F.C. København.

Ajax-kaptajn, Dusan Tadic, spiller samme position som Daramy, hvorfor danskeren primært har siddet på bænken for Ajax’ førstehold og i stedet fået spilletid for Jong Ajax. Men Daramy foretrækker nu førsteholdets selskab.

– Niveauet på Jong Ajax er også højt, og de vil vinde alt. Det er hårdt at gå fra førsteholdet til andetholdet, men jeg ved, at jeg må gøre mit bedste og spille så godt, jeg kan, fortæller Daramy i et interview med Ajax TV.

Og Daramy vil langt hellere befinde sig på grønsværen i stedet for at kigge på fra bænken. 

– Jeg vil ikke bare være en sofakartoffel. Det vil ingen. Alle vil gerne spille, og det vil jeg også. Selvom Dusan Tadic spiller min position, så vil jeg stadig på banen og spille, siger Mohamed Daramy.

Superliga-legende: Derfor skiftede jeg fra FCM til FCK

I stedet for at blive frustreret over de manglende spilminutter for førsteholdet forsøger Daramy at bevare tålmodigheden og gøre sit bedste.

– Jeg er meget tålmodig. Nogle gange kan du blive rasende, men det hjælper ikke meget. Siger Daramy.

Daramy har indtil videre spillet 157 minutter i Æresdivisionen, men har også fået spilletid i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P