3F Superligaen

Ny FCN-stopper om Randers-gensyn: En speciel følelse

Erik Marxen skiftede i januarvinduet Randers FC ud med FC Nordsjælland. Det var en svær, men rigtig beslutning ifølge forsvarsgeneralen, der i dag møder netop Randers på kunstgræsset i Farum.

FC Nordsjællands Erik Marxen møder i dag sit tidligere hold Randers FC
FC Nordsjællands Erik Marxen møder i dag sit tidligere hold Randers FC. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Den 31-årige forsvarsspiller, Erik Marxen, skiftede i januar Kronjylland ud med Nordsjælland efter seks år som Randers-spiller. I skrivende stund mødes de to hold så på Right to Dream Park i Farum.

– Det var med en klump i halsen, jeg sagde farvel til gutterne, så bliver specielt at skulle duellere mod dem i dag. Men når bolden ruller, bliver det ligesom alle andre kampe, fortæller han til TV3 Sport inden kampen mod sin tidligere arbejdsgiver Randers FC.

Erik Marxen forklarer endvidere, at der er markant forskel på de to hold i forhold til trupsammensætning, filosofi og visioner.

Tidligere Brøndby og SIF-back solgt til norsk fodbold

– Der er rimelig stor forskel (på Randers og FCN, red.). I Nordsjælland har vi en mere klar spillestil og forretningsmodel, er min fornemmelse. Det bliver en lang snak, hvis vi skal ind i alle detaljerne. Men de er noget yngre herovre (i FCN, red.), slutter Marxen, der nu er blandt de mest rutinerede superligaspillere på sit nye hold FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P