Horsens henter tre vigtige point hjemme i topkamp

AC Horsens vandt søndag eftermiddag 2-1 hjemme over Hvidovre IF, og lukkede dermed hullet op til Lyngby og Hvidovre i 1. division.

AC Horsens fik tre point, da man hjemme slog gæsterne fra Hvidovre med 2-1.

AC Horsens vandt søndag 2-1 hjemme da Hvidovre var på besøg. AC Horsens sikrede sig dermed tre vigtige point i topstriden af 1. division.

Allerede efter ti minutter bragte Horsens sig i front på et mål af Magnus Risgaard Jensen.

Selvom det var en jævnbyrdig affære, hvor gæsterne fra Hvidovre havde mere spil på bolden og kom frem til de fleste chancer, holdt 1-0 føringen til pausen.

Vanvittig kamp: Silkeborg levererede magtdemonstration ude mod AaB – Helenius med hattrick

Allerede fire minutter inde i anden halvleg bragte AC Horsens sig så yderligere i front, da Aron Sigurdarson scorede på assist fra Thomas Santos.

Gæster fra Hvidovre pressede i dén grad på mod kampens slutningen, og dybt inde i dommerens tillægstid fik de reduceret til 2-1 på et mål af Magnus Petersen. Det blev dog aldrig til mere for gæsterne, og dermed lykkedes det hjemmeholdet at holde stand og slide de tre point i hus.

Med 2-1 sejren og de tre point kravler AC Horsens nu helt op i hælene på Hvidovre og Lyngby i tabellen, hvor AC Horsens på fjerdepladsen nu blot er ét point efter de to sjællandske klubber.