3F Superligaen

Jacob Friis inden FCK-møde: Ikke uden grund, at de er nummer ét

Viborg FF spiller søndag hjemme mod Superligaens nye førerhold, F.C. København.

Jacob Friis og Viborg FF ser frem til mødet med FCK i Superligaen søndag.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Viborg FF åbnede forårssæsonen med en sejr ude over Randers FC, og søndag skal man så forsøge at fortsætte den gode sæsonstart, når de grønklædte hjemme tager imod F.C. København.

Viborg FF’s cheftræner, Jacob Friis, er klar over, at der venter en svær opgave:

– Det bliver selvfølgelig en stor, men også en spændende udfordring for os, og vi glæder os meget. Det er jo ikke uden grund, at de er nummer ét, og de kommer jo med et meget profileret mandskab, men vi har nu immervæk fokus på, hvad vi kan gøre. Uanset hvem vi møder, så er vores tilgang den samme, siger Jacob Friis til Viborg FF’s hjemmeside og fortsætter:

– Jeg vil gerne se noget af det samme holdudtryk, som vi også så i Randers, hvor der var en god balance, og vi hang godt sammen i holdet både offensivt og defensivt. Og så er det klart, at vi skal se, om vi kan gøre det samme bare endnu bedre, for der er altid plads til forbedring.

– Der skal arbejdes for tingene, for man får ikke noget foræret mod sådan et hold, der har så stor individuel kvalitet. Det bliver en fed udfordring, og vi ved godt, at der skal flueben ud for alle parametre af spillet for at vinde sådan en kamp, og det er selvfølgelig det, vi går efter, siger Friis.

Ny Viborg-træner er forårsklar: Vi har sultne spillere

Kampen mellem Viborg FF og F.C. København bliver spillet søndag klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P