Eminent Højbjerg-oplæg i Spurs udradering af Leeds

Pierre-Emile Højbjerg leverede en lækker assist, da Tottenham dominerede hjemme mod Leeds. Spurs byder sig derfor til i kampen om at ende i top fire.

Pierre-Emile Højbjerg leverede en flot assist i sejren over Leeds.
Pierre-Emile Højbjerg leverede en flot assist i sejren over Leeds. Foto: REUTERS/Ian Hodgson.

Der var stor forskel på de to mandskaber i søndagens kamp mellem Leeds United og Tottenham, som sidstnævnte vandt klart.

Fra kampen blev startet og 27 minutter frem stod der Tottenham på det hele. Først bragte Matt Doherty Spurs foran 1-0 efter 10 minutter. Fem minutter senere var det Dejan Kusulevski, der med en flot solo-præstation, kunne banke bolden ind til 2-0.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Og så kom danske Pierre-Emile Højbjerg i fokus, da han i det 27. minut med en skøn og høj aflevering i dybden fandt Harry Kane, der sikkert omsatte den danske landsholdsspillers flotte oplæg.

Efter pausen var kampen mere lige, og der faldt chancer til begge hold. Blandt andet brændte Leeds en direktør godt et kvarter før slutfløjt. Og da der manglede fem minutter kunne sydkoreanske Heung-Min Son så sætte det sidste søm i, da han scorede til 4-0, hvilket også blev kampens resultat.

Med sejren kravler Tottenham op på syvendepladsen i Premier League á point med sjettepladsen West Ham men med en kamp færre.