Arsenal stjal alle tre point imod Wolves dybt inde i overtiden

Arsenal mødte torsdag Wolverhampton i Premier League i en kamp, der skulle blive afgjort dybt inde i overtiden.

Arsenal mødte onsdag aften Wolverhampton hjemme på Emirates Stadium.

Torsdag aften stod Arsenal og Wolverhampton overfor hinanden for anden gang i Premier League inden for 14 dage, hvor det første opgør endte 1-0 til London-mandskabet.

Kampen skulle kun nå at blive ti minutter gammel, før Wolves tog føringen i opgøret. En stor forsvarsfejl af Gabriel i Arsenal-forsvaret gav bolden til Hwang Hee-Chan, som køligt afdriblede Aaron Ramsdale og kunne sende bolden ind i et tomt mål til 0-1.

Medie: Arsenal overvejer tidligere Chelsea-angriber

Arsenal væltede i chancer i begge halvlege, men havde svært ved at placere deres skud inden for målrammen. 23. gang skulle dog være lykkens gang for Arsenal.

I det 82. minut var det nemlig Nicolas Pepes tur til at sparke på mål, hvilket skulle vise sig at være en god beslutning. Arsenals blot fjerde afslutning inden for målrammen skulle nemlig snige sig ind bag Jose Sá i Wolves-målet og Pepes mål ændrede dermed måltavlen til 1-1.

Arteta åbner døren: Wilshere kan komme tilbage til Arsenal efter AGF

Dybt inde i overtiden skulle Arsenal for anden gang inden for 14 dage tage alle tre point imod Wolves, da London-klubbens anfører, Alexandre Lacazette, scorede det vitale mål til 2-1.

Arsenals sene sejr betyder, at Mikel Artetas mandskab overhaler West Ham og indtager femtepladsen i Premier League.