Premier League

Salah med ny PL-rekord efter Leeds-sejr

Liverpools egyptiske stjerne, Mohamed Salah, slog onsdag aften i 6-0 sejren over Leeds en ny rekord i Premier League.

Liverpool egyptiske offensive stjerne, Mohamed Salah, slog onsdag aften rekorden for flest målinvolveringer af en afrikansk spiller i Premier League.
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix.

Liverpool vandt endnu engang i Premier League onsdag aften, da ligaens nummer to slog Leeds med 6-0 hjemme på Anfield. En af de spillere, der endnu engang var blandt hovedaktørerne bag sejren, var Mohamed Salah, da egypteren scorede to mål og lavede en enkelt assist.

Selvom det efterhånden er hverdag, at Salah er indblandet i mål for Liverpool, så var netop de to scoringer og den enkelte assist alligevel af en lidt andet betydning. De tre målinvolveringer betyder nemlig, at egypteren nu har været med i hele 160 mål i Premier League, hvilket er flest af alle afrikanske spillere nogensinde i den engelske liga.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Championship-stjerne overtager vild scoringsrekord fra Brentford-spiller

Den tidligere rekordindehaver var Chelsea-legenden Didier Drogba, der havde 159 målinvolveringer. Den rekord har Salah nu overtaget, endda med hele 72 kampe færre end Drogba.

Mohamed Salahs 160 målinvolveringer er fordelt ud på 116 scoringer og 44 assist. Egypteren har dog udover Liverpool også tørnet ud for Chelsea, hvor det blev til to mål og to assist, mens resten af målinvolveringerne er lavet under Jürgen Klopps ledelse i Liverpool.

Liverpool købte i 2017 Mohamed Salah for 42 millioner euro i italienske AS Roma. Egypteren har siden spillet 244 kampe for den engelske Premier League-klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P