3F Superligaen

David Nielsen om Wilshere-mundkurv på spillerne: Kan ikke vendes til noget negativt

David Nielsen mener ikke, at det er en negativ ting, at AGF-spillerne ikke har måtte udtale sig om tilgangen af Jack Wilshere.

AGF's cheftræner, David Nielsen, fortæller, at han ikke mener, at mundkurvene på spillerne omkring Jack Wilshere har været en negativ ting.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Det er efterhånden gået op for de fleste fodboldfans i Danmark, at AGF denne weekend sikrede sig tilgangen af den tidligere engelske landsholdsspiller, Jack Wilshere.

I AGF har der dog været meget lukket omkring udtalelser og reaktioner fra spillertruppen om, hvordan det er at have fået en spiller som Wilshere på holdet. Selvom flere medier har ytret sig negativt om netop dette, så mener århusianernes cheftræner, David Nielsen, at det ikke er noget stort problem.

– Det handler om at holde lidt kontrol på situationen. Det synes jeg ikke, man kan vende mod os som noget negativt. Vi har en vigtig kamp på fredag mod Vejle. Og i dag (tirsdag, red.) havde vi en vigtig træning, som han skal have lov til at have fokus på, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Arteta åbner døren: Wilshere kan komme tilbage til Arsenal efter AGF

AGF-træneren kom derudover også ind på, hvordan hele optakten til kampen imod Vejle Boldklub fredag aften har foregået, da hele historien om Wilshere har fyldt meget de sidste mange dage.

– For os kommer det ikke til at handle om Jack. Det kommer til at handle om kampen. Hvad andre taler om, kan vi ikke styre. Og hvis ikke vi ville have haft virakken, skulle vi ikke have hentet ham. Det gør ingenting. Det er første gang, at der er noget, der har afledt opmærksomheden bare en lille smule, og det kan der også være noget positivt i, siger AGF-cheftræneren.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
AGF-boss overrasket: Anede ikke, han havde Liverpool-rekord

Kampen mellem AGF og Vejle spilles fredag den 25. februar klokken 19 på Vejle Stadion og kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P