Premier League

Laudrup om AC: Risikabelt at vente

Andreas Christensens kontrakt med Chelsea udløber til sommer, og ifølge Michael Laudrup er det risikabelt at vente med at skrive under på en ny.

Andreas Christensen har endnu ikke underskrevet en forlængelse med Chelsea
Andreas Christensen (midt, red.) kan være fortid i Chelsea til sommer. Foto: REUTERS/David Klein.

Andreas Christensen har afventet at skrive under på en ny kontrakt med Chelsea, selvom danskerens nuværende aftale udløber til sommer. Flere topklubber som FC Barcelona og Bayern München er blevet nævnt interesseret i at overtage AC til sommer, men ifølge ekspert på TV3 Sport Michael Laudrup er det risikabelt at vente for længe med en ny kontrakt.

– Generelt vil jeg sige, at de der spillere, som lader den køre og køre, der er også en risiko. For det kan godt være, man har en eller anden ide – selvfølgelig har man en ide, en plan: ‘Jeg kunne måske godt tænke mig at komme til en af de der to klubber’. Og det kan også godt være, at de (klubberne, red.) gennem en tredje person har ytret ønske om, at du kan komme til, siger han og fortsætter:

– Men hvad nu, hvis du ikke kommer dertil. Skal du så gå tilbage til din nuværende klub og sige, du faktisk godt vil blive? Men så har de måske allerede fundet en ny spiller.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Som nævnt er FC Barcelona og Bayern München blevet nævnt som mulige destinationer for Andres Christensen, når den nuværende kontrakt med Chelsea udløber til sommer. Men selvom Michael Laudrup er enig i, at det er store klubber, stiller han sig tvivlende overfor, om de er større end Chelsea.

– Jo længere tid, der går, så kunne man godt få den tro, at han ikke bliver (i Chelsea, red.). Så kan man sige, at når hans kontrakt udløber, så kan han i princippet jo komme til en helt masse klubber. Der vil selvfølgelig være mange klubber, som gerne vil have ham. Men når man spiller i Chelsea, har vundet Champions League, er i toppen af Premier League – med mindre man vil gå ned af trappestigen, så er der jo ikke så mange steder. Faktisk meget få vil jeg sige, siger Michael Laudrup og fortsætter:

– Man kan jo diskutere, om ikke Barcelona lige i øjeblikket i forhold til Chelsea er et skridt ned? Jeg ved det ikke. Jeg synes, det er en situation, som er meget speciel, siger Michael Laudrup.

Da transfervinduet er lukket i, er Andreas Christensen med sikkerhed Chelsea-spiller sæsonen ud. Det blev til fuld spilletid for Chelsea i seneste Premier League-opgør mod Crystal Palace for den danske forsvarsspiller.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Terry om Andreas Christensen: Kan blive en af verdens bedste
Medie: Storklub har kontaktet Andreas Christensen af flere omgange

Søndag skulle AC og Chelsea møde Kasper Schmeichels Leicester City hjemme på Stamford Bridge, men Premier League-kampen er blevet udsat.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P