Europæisk Fodbold

Kæmpe Dortmund-bet – Haaland bliver ikke klar

Tyske BVB Dortmund har i forvejen en stor opgave foran sig, når de torsdag skal forsøge at vende et 4-2-nederlag i første opgør mod skotske Rangers til et samlet avancement i Europa League. Den opgave bliver ikke nemmere af, at tyskerne igen-igen må undvære målmaskinen Erling Haaland.

Erling Haaland rygtes rundt til forskellige steder i Europa. Nu er det kommet frem, hvad FC Barcelona kan tilbyde nordmanden.
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix.

Reglen om udebanemål eksisterer ikke længere i europæisk fodbold, og det skal de nok være glade for i Dortmund.

Dermed er der også minimum én ting, de kan være glade for, men det stopper nok også der, når de kigger frem mod torsdagens kamp i Europa League.

Det tyske storhold er nemlig fløjet til Glasgow, hvor de skal forsøge at overkomme det 4-2-nederlag, som de i sidste uge indkasserede på hjemmebane mod de skotske mestre fra Rangers, men den mission er blevet alvorligt vanskeliggjort.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Risiko for milliarder: Haalands skadeshistorik tegner et dystert billede

Der var tidligere på ugen meldinger om, at Dortmund til kampen kunne bringe deres norske målsluger, Erling Haaland, i kamp, men den store nordmand er ifølge tyske Sportbild ikke fløjet med resten af truppen til Skotland.

Det tyske medie skriver, at den 21-årige angriber ikke er kommet sig så meget over sin muskelskade, at han endnu kan sprinte og sparke, og derfor gør han tidligst comeback i søndagens bundesligakamp mod Augsburg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P