3F Superligaen

Wilshere på pressemøde: Havde en speciel følelse

AGF's nye superstjerne blev mandag præsenteret først til træning og siden på pressemøde på Ceres Park. Og det var en speciel følelse, der gjorde, at han valgte at tage til AGF.

Jack Wilshere på pressemødet mandag i AGF
Foto: Kristian Korotayev

Han havde mange tilbud, Jack Wilshere. Men han valgte AGF.

Og det er der en god grund til. Den tidligere engelske landsholdsspiller havde nemlig den helt rette fornemmelse efter at have talt med klubbens sportslige ledelse.

– Jeg kan ikke pege på én bestemt ting i forhold til valget af AGF og Aarhus. Det var en speciel følelse, som jeg ikke kan sætte ord på. Jeg havde mange andre tilbud på hånden, men de føltes ikke rigtige. Det gjorde skiftet til AGF, sagde den tidligere Arsenal-spiller på pressemødet, hvor han dog kun udtalte sig til den samlede presse.

AGF og Jack Wilshere har en forhåndsaftale om at kontrakten kan forlænges med yderligere et år, forudsat at begge parter ønsker det, og AGF’s fans kan godt se frem til at have den engelske midtbanespiller på holdet i mere end blot foråret.

– Jeg vil flytte familien med til Aarhus, når jeg er faldet på plads. Det er vigtigt for mig. De skal være en del af rejsen. Hvis du havde spurgt mig for ti år siden, ville jeg nok ikke have gættet på, at jeg skulle spille i Danmark. Men fodbold er en forunderlig størrelse, og nu er jeg her, siger Jack Wilshere, der også som en del af aftalen med AGF har fået lov til at være med i træningen af klubbens ungdomshold.

Wilshere har nemlig de seneste år taget flere trænerkurser.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: AGF-rival takkede nej til Wilshere

Tidligere på dagen udtalte David Nielsen til den fremmødte presse på Fredensvang, at han regner med at have Jack Wilshere i truppen fredag mod Vejle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P