Dansk Fodbold

Nicolai Jørgensen: Fokuserer ikke på VM, men..

Nicolai Jørgensen har ikke spillet for det danske landshold siden sommeren 2019, og lige nu fokuserer han kun på F.C. København. Gør han det godt her, øjner han dog en mulighed for igen at repræsentere Danmark ved VM.

Nicolai Jørgensen
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Den danske Superliga blev en profil rigere denne vinter, da Nicolai Jørgensen er vendt hjem til F.C. København efter et mindre succesfuldt ophold i tyrkiske Kasimpasa.

Meget succes har der heller ikke været på det danske landshold, for landskampstælleren gik i sommeren 2019 i stå på 39 landskampe. Til efteråret venter der det danske landshold en VM-slutrunde i Qatar, men deltagelse der er ikke noget, den lange angriber regner med.

– Lige nu er det ikke så meget det, jeg fokuserer på. Det kunne selvfølgelig være fantastisk at være med – det er en drøm for alle danske spillere at spille VM for Danmark. Lige nu er det egentlig bare at spille mig til en ny kontrakt i FCK, der er det eneste mål, og så må det andet komme, som det nu gør, siger Nicolai Jørgensen mandag i TV3 Sport-programmet Offside.

– Vi har supermange dygtige fodboldspillere og også unge spillere, som er på vej frem, så det bliver svært for mig at komme med, tror jeg, men hvis jeg brager igennem, så er muligheden der selvfølgelig. Det er en sidegevinst, hvis det sker. Først og fremmest skal jeg præstere i FCK og vise, hvad jeg kan og duer til, og hvis jeg gør det, så er muligheden der også for at komme med, lyder det videre fra Jørgensen.

Debuten på det danske landshold kom den 11/11/11, hvor Morten Olsen gav den dengang 20-årige Jørgensen debut, og efterfølgende blev det også til kampe under Åge Hareide, som blandt andet var landstræner under VM-slutrunden i Rusland i 2018.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Nicolaj Jørgensen om halvårig kontrakt: Jeg vil blive i FCK

Det er dog ikke blevet til spilletid under den nuværende landstræner, men det ser Jørgensen ikke nødvendigvis som noget negativt.

Jeg har ikke været den foretrukne under [Kasper] Hjulmand, så jeg tror ikke, jeg er den, der ligger først til at komme med, men hvis jeg gør det godt, hvorfor så ikke. Han har været glad for mig før, ved jeg – han prøvede også at hente mig til Nordsjælland for lang tid siden, men nu må vi se, hvad der sker, først og fremmest handler det om, at vi skal have det mesterskab hjem til København, slutter den 31-årige dansker.

Nicolai Jørgensen har skrevet under på en kontrakt i F.C. København gældende for resten af indeværende sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P